МЗ ЦИМИРОТИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ

Post Date: 21/10/2021

МЗ ЦИМИРОТИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ

У мјесној заједници Цимироти данас је у употребу пуштена новоасфалтирана дионица локалног пута дужине 600 метара, чија је изградња коштала 63.000 КМ.
Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да је изградња овог пута веома заначајна јер пролази кроз засеок у коме живи неколико већих пољопривредних произвођача и доста младих, којима је сада обезбјеђена боља путна инфраструктура.
Град Градишка води рачуна о равномјерном развоју свих мјесних заједница, па смо у градски буџет уврстили и средства за изградњу овог пута. Обавеза локалне управе је да обезбједи бољу инфраструктуру и да се бори да нађе стратешке купце за њихове пољопривредне производе. Ако спојимо те двије ствари у заједничку активност то је добитна комбинација да на подручју Градишке задржимо становништво и идемо у правцу развоја“, нагласио је градоначелник Аџић.
Предсједник Савјета мјесне заједнице Цимироти Миленко Јањанин захвалио је градоначелнику Аџићу и Градској управи што су уважили захтјев за изградњу овог пута.
Имамо још путева за асфалтирање и надам се да ћемо и то у наредним годинама урадити уз подршку градских власти“, додао је Јањанин.
За изградњу 600 метара пута у Цимиротима Градска управа је издвојила 48.000 КМ, а мјештани 15.000 КМ.