Сервисне информације

Сервисне информације


СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА 23. ЈУЛ 2021. ГОДИНЕ

ИЗВЈЕШТАЈИ ДЕЖУРНИХ СЛУЖБИ

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ГРАДИШКА – На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА – Припадници Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су три интервенције. Техничка интервенција у Новој Тополи у 08:43 часова, пожарна интервенција у Дубравама у 14:33 часова и интервенцију на гашењу ниског растиња у Трновцу у 19:21 часова.

ОДЈЕЛ ПОРОДИЛИШТА ГРАДИШКЕ БОЛНИЦЕ – На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођена је једна дјевојчица и два дјечака.

СЛУЖБА ХИТНЕ ПОМОЋИ – У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 30 пацијената. Дежурне докторице биле су Јелена Моравац и Јелена Лакић Ковачевић.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ГРАДИШКА – Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 киловолтног далековода Требовљани излаз Гашнице да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова. До краћих прекида долазиће и на трафостаницама Сеферовци Вакуф, Топола Србачки пут, Топола занатски центар, Сеферовци школа, Козинци 6, Јелшинград 2 и Шибића хан.

ВОДОВОД – Из КП ”Водовод” Градишка обавјештавају кориснике да је испорука воде уредна.

ГРАДСКА ЧИСТОЋА – Одвоз отпада у протекла 24 часа одвијао се по предвиђеном плану, без застоја.