Комуникација са грађанима

Комуникација са грађанима

САЗНАЈ ОД ОДБОРНИКА

-механизми комуникације одборника са грађанима-

Овдје можете пронаћи распореде одборника за поједине активности, као и додатне информације о активностима

РАЗГОВАРАЈ СА ОДБОРНИКОМ

Сати грађана

Одборници Скупштине града ће сваког четвртка у периоду од 11 до 13 часова разговарати са заинтересованим грађанима. Канцеларија се налази у улици Козарских бригада, број 36 А (зграда у којој су просторије КП „Водовод“ а.д. Градишка), први спрат канцеларија бр. 13.

Ова активност ће се проводити у периоду март – јуни 2023. године.

ПИТАЈ ОДБОРНИКА

eCitizen

Питања одборницима Скупштине града можете постављати, током читаве године. Грађани ће сваке седмице бити позвани путем портала, да поставе питање тачно одређеном одборнику.

Ова активност ће се реализовати у периоду март-септембар 2023. године. Одборник треба у року од највише седам дана одговорити на постављено питање.

ВАЖНО: да бисте могли поставити питање одборнику морате бити пријављени/регистровани на порталу eCitizen. Можете се пријавити као анонимни или регистровани корисник путем линка:
https://ecitizen.ba/gradiska/login. Након тога бирајте икону

САЗНАЈ НОВОСТИ

Радио телевизија Градишка

Одборници Скупштине града ће у периоду од мјесеца септембра до краја децембра 2023. године, гостовати у програму Радио телевизије Градишка, те представити активности одборника у Скупштини града.

КОМЕНТАРИШИ СКУПШТИНСКИ МАТЕРИЈАЛ

eCitizen

Материјале који су на дневном реду сједнице Скупштине града, након њиховог објављивања прије скупштинског засједања, можете коментарисати преко платформе eCitizen

ВАЖНО: да бисте могли коментарисати скупштински материјал морате бити пријављени/регистровани на порталу eCitizen. Можете се пријавити као анонимни или регистровани корисник путем линка:
https://ecitizen.ba/gradiska/login. Након тога бирајте икону

САСТАНЦИ

СА/У МЈЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

Одборници Скупштине града ће одржати састанке са/у мјесним заједницама на подручју града Градишка, заједничким састанцима са већим бројем мјесних заједница или позвати њихове представнике у посјету Скупштини града.