БОЖИЋНЕ ПЕЧЕНИЦЕ ЗА 60 СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ И ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА

Post Date: 08/01/2020

БОЖИЋНЕ ПЕЧЕНИЦЕ ЗА 60 СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ И ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА

Градска управа Градишка, у сарадњи са Центром за социјални рад и друштвено одговорним компанијама, обезбједила је 60 божићних печеница и прехрамбених пакета социјално угроженим и вишечланим породицама, који су им уручени на Бадњи дан.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић је рекао да је ово друга година да локална управа додјељује божићне печенице продицама које су одабране на основу социјалне карте Центра за социјални рад, те захвалио и компанијама „Тропик“, „Маркет АС“, „Сладојевић“ и „Минеа“, које су обезбједиле прехрамбене пакете.

Он је истакао да је циљ да за најрадоснији хришћански празник Божић обрадују ове породице и тако им зажеле срећне божићне и новогодишње празнике.

Николина Чеко захвалила је градоначелнику и свима који су их обрадовали пред Божић, за који се као и све породице са радошћу припремају, нагласивши да она и супруг имају петоро  дјеце, четири кћерке и сина.

Србољуб Ђурић, који има деветоро дјеце узраста од мјесец дана до 15 година, рекао је да њему и његовој супруги много значи овај гест и да је важно да неко обрати пажњу на вишечлане породице.

Директор Центра за социјални рад Градишка Раде Цумбо рекао је да се Ђурићи нису обраћали за социјалну помоћ, осим што су корисници права из Фонда дјечије заштите, али да како дјеца расту, расту и потребе, те да ће им Центар пружити потребну помоћ.