МЗ ДОЊИ КАРАЈЗОВЦИ: ОТВОРЕНА ДИОНИЦА ПУТА У ДУЖИНИ ОД 1.100 МЕТАРА

Post Date: 24/10/2019

МЗ ДОЊИ КАРАЈЗОВЦИ: ОТВОРЕНА ДИОНИЦА ПУТА У ДУЖИНИ ОД 1.100 МЕТАРА

У Мјесној заједници Доњи Карајзовци, засеок Тодорани-Витковићи-Татићи данас је отворена новоасфалтирана диница пута у дужини од 1.100 метара.

Градоначелник Зоран Аџић, рекао је том приликом, да је Градска управа управа из буџета издвојила већину средстава у износу од 80.000 КМ те да су и грађани једним дијелом учествовали у изградњи овог пута.

„У прилици смо да послије дуго година ову дионицу пута асфалтирамо и предамо грађанима ове мјесне заједнице на употребу, све у циљу како бисмо побољшали услове живота мјештана руралног дијела града“, истакао је Аџић.

Градоначелник је додао да је то дио стратегије коју већ трећу годину Градска управа проводи, те да са задовољством може рећи да ће ускоро бити отворене новоасфалтиране дионице пута у мјесним заједницама Кијевци и Совјак гдје су радови при крају те ће се тако успјешно реализовати програм који је предвиђен буџетом Града Градишка.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Доњи Карајзовци Горан Шушњар, захвалио се  градоначелнику и локалној управи што су уважили њихов захтјев и потребу да се асфалтира ова дионица пута и додао да су најављена даљња улагања у ову мјесну заједницу.

Мјештанин овог засеока Милан Тодоран је рекао да су сви мјештани задовољни асфалтираним путем, јер више неће имати проблеме са макадамским путем.