РАДНА ПОСЈЕТА ПРЕДСТАВНИКА UNDP-А ГРАДУ ГРАДИШКА

Post Date: 13/09/2019

РАДНА ПОСЈЕТА ПРЕДСТАВНИКА UNDP-А ГРАДУ ГРАДИШКА

Дана 12. септембра 2019. године, у склопу имплементације МЕГ пројекта, представници UNDP-а,  боравили су у радној посјети граду Градишка, гдје су упознати са досадашњим активностима и резултатима оствареним у имплементацији поменутог пројекта на пољу добре управе и рада комуналног предузећа КП „Водовод“ а.д. Градишка.

Градоначелник града Градишка, г. Зоран Аџић, заједно са својим сарадником за МЕГ пројекат и директором КП „Водовод“ а.д. Градишка, угостио је представнике UNDP-а у свом кабинету, те је  том приликом разговарано о досадашњој сарадњи, као и будућим пројектним активностима које могу допринијети развоју локалне заједнице. У овој фази МЕГ пројекта, заједничким средствима UNDP-а и Града Градишка, успјешно су реализована два инфраструктурна пројекта у области водоснабдијевања те програм подстицаја за подршку економском развоју и запошљавању, свеукупне вриједности око 2.081.489,78 КМ.

Активности МЕГ пројекта, који се финансира средствима Владе Швицарске, а имплементира га Развојни програм Уједињених нација у БиХ, су значајно помогле даљњем развоју Града Градишка.