ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ИЗГРАДЊУ 5,5 КИЛОМЕТАРА ПУТЕВА

Post Date: 09/08/2019

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ИЗГРАДЊУ 5,5 КИЛОМЕТАРА ПУТЕВА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић и директор грађевинског предузећa „Хидро-коп“ д.о.о. Бањалука Радислав Бабић потписали су данас Уговор за извођење радова на асфалтирању локалних путева на подручју Градишке, укупне вриједности 615.000 КМ.

Градоначелник је рекао да је након проведених тендерских процедура „Ходро-коп“ избаран као најповољнији понуђач, наводећи да је уговором предвиђено асфалтирање 5,5 километара локалних путева у мјесним заједницама Кијевци, Турјак, Горњи и Доњи Подградци, Горњи и Доњи Карајзовци и Ламинци.

Он је истакао да су ове путне комуникације одабрне на основу разговора са грађанима и анализа које су показале који су то приоритетни путни правци, на којима је већа фреквенција возила и гдје има више домаћинстава.

„Направили смо стратегију и расписали тендер гдје је наповољнији био „Хидро-коп“, који се већ доказао као одговоран и савјестан извођач радова на претходним пројектима на подручју Градишке“, рекао је градоначелник  Аџић.

Он је истакао да веома брзо очекује почетак радова и изразио увјерење да ће посао бити завршен у планираним роковима, односно до краја грађевинске сезоне.

Градоначелник је навео да су средства за изградњу наведених путева обезбијеђена из градског буџета, те да до краја године очекује да ће најмање још толико километара локалних путева бити асфалтирано.