ЧЕТВРТО ИЗДАЊЕ ADRILINK БИЛТЕНА

Post Date: 08/04/2022

ЧЕТВРТО ИЗДАЊЕ ADRILINK БИЛТЕНА

Програм ADRILINK (Adrilink Adriatic Landscape Interpretation Netvork) је представио четврто издање пројектног билтена, у којем су представљени предстојец́и догађаји као и претходне пројектне активности.

У претходном периоду одржана је друга радионица локалног тематског туризма и Дани јадранског пејзажа у Сересу, док је у Сремској Митровици одржане су трећа и четврта LINK-Lab радионица са локалним актерима у циљу израде мапа, тематских рута и итинерера, као и креирања дуготрајних и одрживих модела функционисања Локалног центра за интерпретацију пејзажа Сремска Митровица. Такође, 18. новембра одржана је 1. Транснационална конференција о пејзажу и одрживом туризму у Венецији.

ADRILINK има за циљ да промовише пејзажни туризам у Јадранском региону кроз стварање мреже центара за интерпретацију пејзажа, замишљених као ћворишта одабраних тематских стаза и рута, дигитално повезаних путем ИЦТ платформе.

Такође, реализоване су и бројне активности од стране осталих пројектних партнера. Кликом на линк испод можете прочитати цијело издање билтена:

https://adrilink.adrioninterreg.eu/news/adrilink-e-newsletter-issue-no-4-out-now

Овај пројекат подржава Интеррег АДРИОН програм финансиран из Европског фонда за регионални развој и IPA II фонда.