МЗ ЧАТРЊА: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Post Date: 04/07/2024

МЗ ЧАТРЊА: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Данас је у Мјесној заједници Чатрња пуштена у употребу новоасфалтирана дионица пута у дужини од 650 метара, за коју је из градског буџета издвојено око 86.000 КМ.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић навео је да су у буџету Града, за ову годину, планирана средства за асфалтирање 15 километара путева у више мјесних заједница на подручју града. “Полако почињемо да завршавамо поједине инфраструктурне радове на подручју Градишке“, навео је градоначелник и додао да је изградња инфраструктуре предуслов за привредни  развој и бољи живот грађана.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Чатрња Богосав Ђурић рекао је да им нови асфалт значи много и подсјетио да у  посљедњих пет година, због изградње царинског терминала и ауто-пута, Чатрња биљежи значајан привредни развој. „Тренутно у овој мјесној заједници послује око 20 привредних субјеката, а у току је изградња нових објеката, због чега је улагање у путну инфраструктура и потребно и оправдано“, навео је Ђурић изразивши захвалност градоначелнику и сарадницима што су препознали потребе мјештана ове мјесне заједнице.