OДРЖАНА ТРЕЋА БИЦИКЛИЈАДА „ДР БОРИСЛАВ ШОКЧЕВИЋ“

Post Date: 03/06/2024

OДРЖАНА ТРЕЋА БИЦИКЛИЈАДА „ДР БОРИСЛАВ ШОКЧЕВИЋ“

У недјељу 3. јуна, у Градишци је одржана Трећа бициклијади „Др Борислав Шокчевић“, на којој је учествовало више од 500 бициклиста.

Након што су уручене пригодне награде учесницима дјечијег полигона на платоу Културног центра, бициклисти предвођени члановима породице покојног доктора Шокчевића, упутили су се до Језера у Ламинцима гдје су организоване спортске игре и додијељене медаље свим учесницима.

Син покојног Борислава Шокчевича, идејног творца бициклијаде, Младен Шокчевић рекао је да је срећан што се и ове године окупио велики број учесника, посебно дјеце и омладине. Захвалио је организаторима што настављају идеју његовог оца.

Предсједник Бициклистичог клуба „Челенџ“ Славољуб Бјелајац, навео је да је интересовање за учешће у посљедњих неколико дана, а посебно пред сам почетак бициклијаде било велико. Он је нагласио да је циљ једног оваквог догађаја, промоција бициклизма, здравог начина живота, боравак у природи и породично дружење.

В.д. директора Туристичке организације Града Градишка Данка Мирјанић рекла је да имају добру сарадњу са БК „Челенџ“ и нагласила да је и ово један од начина промоције Градишке и њених природних љепота.

Трећу бициклијаду „Др Борислав Шокчевић“ организовао је БК “Челенџ“ Градишка, уз подршку Туристичке организације и Градске управе Града Градишка.