„АРЕНА“ ГРАДИШКА, 29.10.2023. ГОДИНЕ – „РЕПУБЛИКА СРПСКА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Post Date: 26/10/2023

„АРЕНА“ ГРАДИШКА, 29.10.2023. ГОДИНЕ – „РЕПУБЛИКА СРПСКА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ГРАДИШКА

„АРЕНА“ ГРАДИШКА, 29.10.2023. ГОДИНЕ – „РЕПУБЛИКА СРПСКА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

У недјељу, 29. октобра 2023. године са почетком у 20.10 часова у Спортској дворани „Арена“ у Градишци одржаће се престижни дјечији и омладински фестивал „Република Српска у ритму Европе“.

Градишка, као актуелни побједник прошлогодишњег такмичења „Република Српска у ритму Европе“  које је одржано у Котор Варошу, по пропозицијама такмичења, има привилегију и част да ове године буде домаћин овог фестивала и угости 18 градова и општина (учесника фестивала) из Републике Српске.

Kроз бројне активности, пројекте и развојне стратегије, Град Градишка значајну пажњу посвећује дјеци и младима. С великим ентузијазмом Град Градишка је прихватио улогу домаћина и учешће Градишке у овој манифестацији, као доброј могућности за подстицање креативности и талента код младих, уз истовремено промовисање свих оних вриједности којима тежи, као савремена и развијена заједница.

Учесници фестивала представиће се у директном телевизијском преносу из Градишке, града домаћина, који се емитује под медијским покровитељством Радио телевизије Републике Српске, гдје ће ово омладинско музичко такмичење моћи да прати милионски аудиторијум и ван граница Републике Српске, а све такмичаре оцјењиваће стручни жири „Ритма Европе“, жири градова/општина учесника, као и публика, СМС порукама.

Улаз на Фестивал „Ритам Европе“, за све посјетиоце је слободан!

Позивамо сву дјецу, омладину и грађане нашег града, да пруже пуну подршку истом, те  гласају за наше предстванице, представнице града Градишке, које ове године наступају под редним бројем 8.

Градишка Вас радосно очекује!