МЗ ВАКУФ: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Post Date: 12/10/2023

МЗ ВАКУФ: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

У Мјесној заједници Вакуф, у засеоку Јованићи, пуштена је у употребу асфалтирана дионица пута дужине 760 метара, за чију је изградњу Град Градишка издвојио око 112.000 КМ.
Градоначелник Зоран Аџић рекао је да је циљ изградње свих локалних путева у руралним подручјима да се људима на селу обезбиједе добра саобраћајна повезаност са градским срединама и омогуће услови да остају на својим пољопривредним газдинствима.
Градоначелник је навео да је, као и претходних седам година, Градска управа настојала да равномјерно развија све градишке мјесне заједнице, те да је и ове године у потпуности испуњен план изградње локалних путева. „Ове године из градског буџета издвојено је око 1,5 милиона КМ за изградњу 12 километара локалних путева и сви радови су завршени у предвиђеном року“, истакао је градоначелник.

Мјештани засеока Јованићи изразили су задовољство што је Град Градишка одобрио и финансирао изградњу овога пута, али и других пројеката у циљу побољшања инфраструктурних услова.
„Изградња ове дионице много значи свим мјештанима и свима који користе пут и представља добар вид улагања у будућност овог села“, истакао је мјештанин Вакуфа Синиша Јованић.