ОДРЖАН БУТ КАМП ЗА УЧЕСНИКЕ „РИТМА ЕВРОПЕ“

Post Date: 22/05/2023

ОДРЖАН БУТ КАМП ЗА УЧЕСНИКЕ „РИТМА ЕВРОПЕ“

Представници Града Градишка, 20. маја 2023. године, угостили су 20 представника градова и општина Српске који ће ове године учествовати на музичком такмичењу „Ритам Европе“, а који су у Градишку дошли на први бут камп овог музичког фестивала.

„Ритaм Европе“ одржаће се почетком јесени у Арени Градишка захваљујући прошлогодишњем побједнику, солисти Карли Обрадовић и плесној пратњи „Dance step“.

Замјеник градоначелника Града Градишке Драгана Илић рекла је да такмичење „Ритам Европе“ за  Градишку представља значајан догађај јер је то прилика да у град на Сави дођу музички таленти из 20 градова и општина Српске како би се дружили, такмичили и у  најбољем свјетлу представили себе и мјесто из ког долазе.

Директор „Ритма Европе“ Давид Макевић истакао је да се овог викенда одржава први од три бут кампа како би учесници били спремни за само такмичење које ће бити одржано у октобру. „Кампови су прилика да учесници у једном веселом ритму унаприједе своје вјештине и прихвате знања која пружа „Ритам Европе“, истакао је Макевић.

Представница Градишке на „Ритму Европе“ Карла Обрадовић рекла је да је срећна што су се сви учесници такмичења данас окупили у Градишци и што ће такмичење ове године бити одржано у нашем граду. Она је истакла да ће ове године наступити са пјесмом „Иза осмеха“ Сање Вучић  и представљати Србију.

Координатор испред Општине Козарска Дубица Дијана Кондић рекла је да је „Ритам Европе“ сјајна прилика да се млади таленти представе изван својих општина, да раде са врхунским стручњацима али и да створе нова пријатељства.