ПРОДУЖЕН РОК ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ УН ВОЛОНТЕРА/КИ У ЗАЈЕДНИЦИ У ОБЛАСТИ АНГАЖМАНА МЛАДИХ ЗА ПОДРУЧЈЕ ГРАДА ГРАДИШКА

Post Date: 09/09/2022

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ УН ВОЛОНТЕРА/КИ У ЗАЈЕДНИЦИ У ОБЛАСТИ АНГАЖМАНА МЛАДИХ ЗА ПОДРУЧЈЕ ГРАДА ГРАДИШКА

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ УН ВОЛОНТЕРА/КИ У ЗАЈЕДНИЦИ У ОБЛАСТИ АНГАЖМАНА МЛАДИХ ЗА ПОДРУЧЈЕ
ГРАДА ГРАДИШКА

Позив је претходно објављен у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), уз финансијску подршку Европске уније. Подсјећамо да је јавни позив упућен младим особама узраста од 18 до навршених 30 година које су настањене на подручју Града Градишка, а које испуњавају услове наведене у огласу. Нови рок за пријаву је 16.09.2022. године, а пријаве са потребном документацијом је неопходно послати на registry.ba@undp.org.

Одабрани/а УН волонтер/ка ће радити у просторијама градске управе са додијељеном особом, пружајући подршку у јачању односа са организацијама цивилног друштва (ОЦД), грађанским/омладинским удружењима, као и ReLOaD2 пројекту у реализацији активности на нивоу града. Младим ентузијастима ће овом приликом бити омогућено да се укључе у рад локалне институције, ангажманом преко Волонтера Уједињених нација (UNV) за приправништво/практичан рад у трајању од шест мјесеци, уз одговарајућу накнаду за животне трошкове. Осим тога, одабрани/а УН волонтер/ка ће током трајања уговора бити у обавези да током радног времена похађа цертифициране обуке: административни послови, основе рачунарства и развој „меких“ вјештина (енг. soft skills). Волонтер/ка ће по завршетку добити потврду о завршеној пракси/приправништву у сврху креирања бољих шанси за запошљавање.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

 

Ознаке за друштвене мреже:

#ReLOaD #LocalDemocracy #WesternBalkans #InternationalYouthDay #EuropeanYearOfYouth #InternshipForYouth #EuropeanUnion #UNDP

 

Инстаграм:

@eubih – https://instagram.com/eubih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@undpbih – https://instagram.com/undpbih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@reload_westernbalkans – https://instagram.com/reload_westernbalkans?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Facebook:

EU – https://m.facebook.com/100069386761762/

UNDP – https://m.facebook.com/545038508867046/

ReLOaD – https://m.facebook.com/261963990575234/

 

Тект Јавног огласа за пријем УН волонтера у заједници у области ангажмана младих.