ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ У МЗ ТУРЈАК

Post Date: 08/09/2022

ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ У МЗ ТУРЈАК

У Мјесној заједници Турјак у саобраћај су пуштене двије новоасфалтиране дионице пута укупне дужине 1500 метара, чија је вриједност око 195.000 КМ.
Саобраћајнице је у присуству мјештана свечано отворио градоначелник Градишке Зоран Аџић који је рекао да је асфалтиран заселак Чупић у дужини од 1000 метара и Стара пруга дужине око 500 метара. “Оно што смо предвидјели  Буџетом за 2022. годину ми реализујемо а све је то са циљем руралног развоја града Градишка, како би људи остали да живе на својим сеоским газдинствима и да би могли брзо доћи до Градишке или Бањалуке”, рекао је градоначелник Аџић и додао да ће још једна дионица у Турјаку ускоро бити завршена те да у наредних 15 дана очекује да се сви радови на изградњи путева приведу крају.
Мјештанин засеока Чупић, Мирко Чупић рекао је да новоасфалтирана дионица много значи за домаћинства која ту живе али да још више значи пољопривредницима нарочито воћарима који у том крају имају своје воћњаке.
Предсједник Савјета мјесне заједнице Турјак Миленко Самарџија изразио је задовољство због асфалтирања три нове саобраћајнице у дужини од 2.500 метара у Турјаку, што пуно значи за његове мјештане.