ПРИЈЕМ ЗА ГРАДИШКЕ ГИМНАЗИЈАЛКЕ-ДОБИТНИЦЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКИМ ШКОЛСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА

Post Date: 29/06/2022

ПРИЈЕМ ЗА ГРАДИШКЕ ГИМНАЗИЈАЛКЕ-ДОБИТНИЦЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКИМ ШКОЛСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА

Поводом освајања златне медаље у одбојци на пијеску на недавно одржаним Балканским школским спортским играма у Охриду замјеница градоначелника Градишке, Драгана Илић уприличила је данас пријем за златне одбојкашице Ању Нежић, Теодору Видовић и Сташу Шврака, ученице градишке Гимназије, њиховог професора Марка Зеца, те директорицу ове средњошколске установе Снежану Кочић. Испред Града Градишка пријему је присуствовао и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Драгутин Ковачевић.

Тим поводом замјеница градоначелника упутила је честитке златним одбојкашицама, које су на најбољи могући начин представиле Градишку и школу коју похађају. Замјеница се осврнула на чињеницу да управо Градишка има стогодишњу традицију бављења спортом и изразила задовољство што градишки спортисти, остварују изузетне спортске резултате.

Освојена златна медаља на Балканским школским спортским играма прво је злато у Републици Српској на овом нивоу такмичења, а у истоме су своје учешће узели ученици из Србије, Хрватске, Албаније, Бугарске, Црне Горе, Косова и Сјеверне Македоније.