ПРЕДСТАВНИЦИ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ И СРПСКЕ У ПОСЈЕТИ ГРАДИШЦИ

Post Date: 15/06/2022

ПРЕДСТАВНИЦИ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ И СРПСКЕ У ПОСЈЕТИ ГРАДИШЦИ

Градоначелник Зоран Аџић данас је уприличио пријем за предсједника Одбојкашког савеза Србије Зорана Гајића, генералног секретара овог савеза Ивана Кнежевића, као и предсједника Одбојкашког савеза Републике Српске и БиХ Милутина Поповића.

У разговору са градоначелником Аџићем и руководством Арене Градишка представници Одбојкашког савеза Србије упознати су са могућностима које нуди наш град када је у питању организација припрема и утакмица свих категорија одбојкаша Србије.

Овом приликом градоначелник је истакао да је Градишка почаствована што су представници савеза, који већ више деценија слове за најуспјешније у Србији, одабрали баш Градишку као партнера, те исказао потпуну отвореност Градске управе и Арене Градишка за сарадњу.

Славни одбојкашки стручњак и предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић, истакао је да већ извјестан период постоји добра сарадња између Одбојкашких савеза Србије и Српске и да се, сада разматра могућност да се одређени број међународних одбојкашких утакмица одигра управо у „Арени“ у Градишци.

Предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске и БиХ Милутин Поповић рекао је да је Градишка одбојка препозната у Републици Српској и најавио подршку градишким одбојкашким клубовима.

Поред сениорских такмичарских успјеха једнака брига води се и о будућности овог спорта а која лежи у рукама младих одбојкаша. Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске, Денис Шулић је нагласио да је сарадња са одбојкашким структурама из Србије прилика и за развој спортског туризма.

По обиласку савремене Арене, гости нашег града исказали су одушевљење оним што она нуди те истакли да у потпуности одговара највишим стандардима који су прописани од стране међународних спортских федерација.