ОБАВЈЕШТЕЊЕ – ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

Post Date: 27/10/2021

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

Обавјештавамо грађане да ће дана, 29.10.2021. године (ПЕТАК) због извођења радова на прекопавању јавне површине (улица Хиландарска), у времену од 08.00 до 15.00 часова, доћи до привремене обуставе саобраћаја на дијелу улице Хиландарска (потез од улице Видовданска до улице Петра Пеције).

За вријеме привремене обуставе саобраћаја, саобраћај возила ће се одвијати на сљедећи начин:

  1. Возила која буду саобраћала из правца насеља Хисета улицом Хиландарска у правцу мјеста прекопавања и привремене обуставе, биће преусмјеравана у улице Драгана Станишљевића Шеће и улицу Петра Пеције,

  2. Возила која буду саобраћала из правца насеља Сењак улицом Петра Пеције у правцу мјеста прекопавања и привремене обуставе, биће преусмјеравана удесно у остали дио улице Хиландарска,

  3. Возила која буду саобраћала из правца насеља Сењак улицом Видовданска и Кнеза Лазара у правцу мјеста прекопавања и привремене обуставе, биће преусмјеравана у улице Кнеза Лазара и Видовданска.

Замољавају се грађани да се, за вријеме ове привремене обуставе, придржавају режима саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.