НИКОЛИНА ЧАКАЉ И „DANCE STEP“ УЧЕСТВУЈУ НА ТАКМИЧЕЊУ „РИТАМ ЕВРОПЕ“

Post Date: 06/04/2021

НИКОЛИНА ЧАКАЉ И „DANCE STEP“ УЧЕСТВУЈУ НА ТАКМИЧЕЊУ „РИТАМ ЕВРОПЕ“

Николина Чакаљ у пратњи плесне групе „Dance step“ извођењем пјесме „Wild“ представљаће Градишку на дјечијем музичком такмичењу „Ритам Европе“, које ће бити одржано у септембру ове године.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да је Град подржао младе таленте из Градишке и да је ово још један начин да се Градишка представи Европи.

„Са поносом могу рећи да ће ове дјевојчице представљати Градишку на најбољи могући начин али и да ће Градишка кроз програм Ритам Европе имати прилику да представи све своје туристичке и привредне потенцијале. Да представимо Градишку као једну проактивну и енергичну средину која жели да иде напред“, рекао је градоначелник Аџић и додао да ће Градска управа града Градишка контактирати амбасаду Норвешке у БиХ са жељом унапређења сарадње.

На данашњем медијском представљању изабраних представника Града Градишка директор програма „Ритам Европе“ Игор Карадаревић рекао је да ће дјевојчице из Градишке пјевати за Краљевину Норвешку и да ће цијела Европа имати прилику да види њихов наступ.

„Грађани Градишке и Републике Српске имаће прилику пратити такмичење у програму РТРС. Пред нама је период припреме, екипа из Београда долазиће у Градишку како би обучавала дјевојчице за наступ. Пјесма припада Краљевини Норвешкој и једна је од Евровизијских пјесама“, рекао је Карадаревић.

Николина Чакаљ рекла је да се радује што ће заједно са дјевојчицама из “Dance step”-а проћи кроз једно ново искуство и да очекује да ће се забавити али и научити нешто ново.