ПОСТИНВЕСТИЦИОНE ПОСЈЕТE ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА ИЗ СЕКТОРА ТЕКСТИЛНЕ ИНДУСТРИЈЕ

Post Date: 26/03/2021

ПОСТИНВЕСТИЦИОНE ПОСЈЕТE ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА ИЗ СЕКТОРА ТЕКСТИЛНЕ ИНДУСТРИЈЕ

Тим  за постинвестициону посјету, именован од стране Градоначелника,  кога чине: шеф Одсјека за привреду Славко Мекињић, самостални стручни сарадник за инвестиције и пословне зоне Ивана Пећанин, и представник  Привредног савјета из сектора текстилне индустрије, Слађана Бруић, директор компаније Hakadesch, у периоду  од 24. до 26. марта ове године посјетили су привредне субјекте из области текстилне индустрије који послују на територији Града Градишка.

Чланови Тима посјетили су компаније: МАРДИ д.о.о., HAKADESCH д.о.о., ГОНЧИН д.о.о., BOTEX д.о.о. и СВЕТИСЛАВ ТЕКС д.о.о. Градишка.

На овај начин Градска управа града Градишка жели да сагледа евентуалне препреке и потешкоће у пословању са којима се привредници Града Градишке сусрећу у овим отежаним условима услијед пандемије корона вируса. Овом приликом привредним субјектима  Града најављен је Програм подршке предузетништву за 2021. годину, који ће бити објављен у мају мјесецу. Планирани износ за ову годину је 220.000,00 КМ, а о условима истог привредни субјекти ће бити благовремено обавијештени путем медија и званичне интернет странице Града. Привредним субјектима је представљен рад Привредног савјета и пружена могућност исказивања њихових потреба и иницијатива посредством чланова Привредног савјета из сектора текстилне индустрије.

Градска управа на овај начин жели исказати заинтересованост и потребу да буде на услузи свим привредницима Града Градишка.