ПРЕДСЈЕДНИК НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ПОСЈЕТИ ГРАДУ ГРАДИШКА

Post Date: 25/02/2021

ПРЕДСЈЕДНИК НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ПОСЈЕТИ ГРАДУ ГРАДИШКА

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић боравио је данас у радној посјети граду Градишка, гдје је након састанка са градоначелником Зораном Аџићем, истакао да Градишка са својом инфраструктуром и близином границе са ЕУ нуди све могућности за даљи привредни развој.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је да ће привредне зоне на подручју Градишке, оне које су већ отворене и оне које су у плану, дати додатне могућности инвеститорима који желе да развијају своју привредну или услужну дјелатност, а што ће позитивно утицати и на стандард грађана Градишке и околних средина.

„Задовољство је било чути планове које је градоначелник Аџић изнио, те све оно што је Градишка остварила у прошлој години која је била оптерећена пандемијом вируса корона. Радује чињеница да ниједан инвестициони пројекат није заустављен, као што је изградња спортске дворане”, рекао је предсједник Чубриловић.

Он је истакао да Градишци жели да настави са свим позитивним актиностима, уз наду да пандемија вируса корона неће бити пресудан фактор у даљем развоју локалне заједнице.

„Вјерујем да ће градоначелник уз скупштинску већину у градском парлементу, која је стабилна, реализовати све своје планове и да ће самим тим бити боље и свим грађанима”, поручио је предсједник Чубриловић.

Градоначелник Зоран Аџић је навео да је са предсједником Чубриловићем разговарао о сарадњи Градишке и институција Републике Српске, представио му у ком правцу се град развија, те захвалио за добру сарадњу са Народном скупштином Српске.

„Желимо да похвалимо рад Народне скупштине Републике Српске, на челу са предсједником Чубриловићем, која је најефикаснији парламент на простору БиХ, а која је у вријеме пандемије доносила низ значајних одлука које су битне за развој Републике Српске и Градишке”, рекао је градоначелник  Аџић.

Он је рекао да се нада да ће сарадња Града Градишка и Парламента Српске у наредном периоду бити још боља, што је интерес свих грађана и привредника Градишке.

Градоначелник Аџић је закључио да је Народна скупштина свих ових година радила на очувању интегритета суверености Републике Српске, која је једина гаранција даљег развоја њених грађана.