ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА

Post Date: 10/02/2021

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА

У Градској управи данас су потписани Уговори о стипендирању судената са подручја Градишке за академску 2020/2021. годину.

Уговоре о стипендирању са студентима потписао је градоначелник Зоран Аџић који је истакао да Град Градишка наставља традицију подршке младим академским грађанима са подручја града и додао да је у буџету Града у 2021.години за стипендирање 166 студената издвојено 240.000 КМ.

„Кроз овакакву подршку желимо да стварамо младе образоване људе и да их укључујемо у рад Градске управе како би заједно радили на стварању бољих услова за рад и живот на подручју Градишке и Републике Српске“, истакао је градоначелник.

Уговор о стипендирању потписала је и Маја Вученовић, студент треће године Академије умјетности у Бањалуци којој ова стипендија много значи. “Већ трећу годину сам корисник стипендије на основу просјека оцјена који је 9,3“, рекла је Вученовић и додала да јој је стипендија мотивација за бољи рад.

Студент прве године права Ана Пећо, носилац Вукове дипломе из средње школе истакла је да јој стипендија много значи и изразила наду да ће и следеће години остварити право на стипендију Града Градишка.