У ВРБАШКОЈ ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Post Date: 12/11/2020

У ВРБАШКОЈ ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић пустио је данас у употребу новоасфалтирану дионицу пута у мјесној заједници Врбашка у дужини од 660 метара.
Аџић је истакао да је ова дионица битна за мјештане,јер су њеном изградњом веома брзо у Градишци и Бања Луци и додао да је она изграђена у складу са предвиђеним буџетским оквиром за 2020. годину.
„Иако је пандемија вируса корона створила свјетску економску кризу, град Градишка није одустао од предвиђених инвестиција за ову годину“, нагласио је Аџић.
Он је додао да је циљ Градске управе добра сарадња са мјесним заједницама и јачање њихове улоге, те стварање услова за даљи инфраструктурни развој.

Предсједник Савјета Мјесне заједнице Врбашка Илија Грбић  истакао је  да је ово четврта дионица пута у Врбашкој која је асфлатирана у посљедње двије године , те да велико задовљство представља добра сарадња са Градском управом.
„Тренутно у Врбашкој има 900 становника и надамо се да ће у будућности бити много више“,нагласио је Грбић и додао да у наредном периоду планирају асфалтирати све путеве који су неасфалтирани, те изградњу тротоара од Крајчиновца до Аутопута Градишка – Бања Лука.