СВЕЧАНО ОТВОРЕН НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ У БРЕЗИК ЛАМИНЦИМА

Post Date: 12/11/2020

СВЕЧАНО ОТВОРЕН НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ У БРЕЗИК ЛАМИНЦИМА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић данас је свечано пустио у употребу новоасфалтирану дионицу пута у мјесној заједници Брезик Ламиници, дужине 400 метара, у чију изградњу је уложено 40.000 КМ.
Аџић је истакао да су у овом дијелу мјесне заједнице смјештени људи који су у Градишку дошли крајем деведест и пете године, погођени ратним дешавањима, и додао да Градска управа настоји улагати у рурални развој града.
“ Буџетом  за 2020. годину предвиђена је ова инвестиција, нисмо жељели одустати од инвестиција због пандемије вируса корона и наше опредјељење је да завршимо све започете капиталне инвестиције”, нагласио је Аџић.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Брезик Ламинци Тања Томић-Јокић је истакла да је у  руралном подручју неопходна изградња инфраструктуре, те да је у посљедње четири године у овој мјесној заједници асфалтирано 1,500 метара пута.
Томић-Јокић је нагласила да је у протеклом периоду велики број путева саниран и нашљунчен, те да је изграђена расвјета у дужини од 2 километра.
Она се захвалила градоначелнику што је препознао потребе овог дијела Брезик Ламинаца и додала да у овој мјесној заједници живи око хиљаду домаћинстава.