НОВИ АСФАЛТ У РОВИНАМА И ДУБРАВАМА

Post Date: 11/11/2020

НОВИ АСФАЛТ У РОВИНАМА И ДУБРАВАМА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић пустио је данас у употребу новоасфалтирану дионицу пута у МЗ Ровине укупне дужине од 650 метара, вриједности око 60.000 КМ, као и реконструисану улицу у МЗ Дубраве у дужини од 1000 метара вриједности око 130.000 КМ.

Градоначелник Градишке је рекао да је овај пројекат у МЗ Ровине и Дубраве Град реализовао уз подршку Федералног министарства расељених лица и избјеглица и додао да је на тај начин центар Дубрава добио нови изглед али и лакши приступ основној школи и амбуланти.
Мјештанин Дубрава Енвер Алагић је рекао да је реконструкциом ове саобраћајнице реконструисана жила куцавица мјесне заједнице Дубраве истичући да се сви путеви мјесне заједнице укључују на овај пут.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић истакао је да је у току ове године асфалтирано око 20 километара путева на простору руралног али и урбаног дијела Градишке.
„Са поносом могу рећи да смо у протекле три и по године урадили 85 километара путева на простору града Градишка са намјером да људи остану да живе на својим огњиштима, да развијају своја пољопривредна газдинства, да су за 15 минута у Градишци а за 45 у Бањалуци“ рекао је Аџић.
Он је додао да се у току сутрашњег дана очекује завршетак још двије саобраћајнице, завршетак трга и фонтане код старог храста а током викенда и главни трг и паркинзи у центру града.