У СРЕДЊОЈ ЈУРКОВИЦИ НОВОАСФАЛТИРАНИХ 2900 МЕТАРА ПУТА

Post Date: 27/10/2020

У СРЕДЊОЈ ЈУРКОВИЦИ НОВОАСФАЛТИРАНИХ 2900 МЕТАРА ПУТА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић пустио је данас у употребу двије новоасфалтиране дионице пута у дужини од 2900 метара у засеоку Љубичићи у мјесној заједници Средња Јурковица.

Градоначелник је истакао да ова дионица пута повезује Средњу Јурковицу са Трновцем и Турјаком, те да је овај пут изграђен у складу са планом руралног развоја града Градишка и буџетском оквиром за 2020. годину.

Он је нагласио да је за ове двије дионице пута издвојено 245.000 КМ, те да је опредјељење градске урпаве да константно ради у интересу привредника и грађана града Градишка.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Јурковица Драгољуб Гајић је истакао да овај пут много значи мјештанима Средње Јурковице, јер их повезује са сусједном мјесном заједницом Турјак, те да је у протекле четири године укупно асфалтирано око 4 километра локалних путева у Јурковици.

Он се захвалио градоначелнику Зорану Аџићу и начелнику Одјељења за комуналне и стамбене послове Браниславу Савићу и предузећу “Нискоградња” који су помогли да се овај пројекат реализује.