МЗ ТРОШЕЉИ: ОТВОРЕНЕ ДВИЈЕ НОВОАСФАЛТИРАНЕ ДИОНИЦЕ ПУТА

Post Date: 29/09/2020

МЗ ТРОШЕЉИ: ОТВОРЕНЕ ДВИЈЕ НОВОАСФАЛТИРАНЕ ДИОНИЦЕ ПУТА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић пустио је данас у употребу новоасфалтирану дионицу пута у засеоку Пузићи дужине 700 метара  и пут дужине 500 метара у засеоку Ратковићи у Мјесној заједници Трошељи.

Градоначелник је рекао да новоасфалтирана дионица пута у засеоку Пузићи има велики значај за мјештане и туристички потенцијал Градишке, те туристичку понуду Салаша „Рибарски сан“ до којег је стигла ова дионица пута.

Он је истакао да је опредјељење Градске управе подршка туристичким пројектима  и побољшање инфраструкутре која ће  учинити да мјештани остају на својим имањима и да лакше обављају своје послове.

Градоначелник је навео да је на једном дијелу овог пута изграђена расвјета и додао да је Градска управа препознала потребе грађана и урадила све како би се инфраструктурни пројекти реализовали у свим мјесним заједницама на подручју Градишке.

Члан Савјета мјесне заједнице Боро Гајић рекао је да новоасфалтиране дионице пута имају велики значај за мјесну заједницу Трошељи и младе људе како би остали на својим имањима.

Власник Салаша „Рибарски сан“ Драган Ђукановић рекао је да ће изградња дионице пута која води до овог турситичког комплекса значити много за посјетиоце који буду долазили на салаш.

Ђукановић је истакао да у плану имају развој сеоског туризма који ће обухватати узгој рибе и отварање нових радних мјеста, те запошљавање мјештана ове мјесне заједнице.