ПРОСЛАВЉЕНА ДЈЕЧИЈА НОВА ГОДИНА

Post Date: 30/12/2019

ПРОСЛАВЉЕНА ДЈЕЧИЈА НОВА ГОДИНА

У склопу манифестације  „Градишка зима“, најмлађи суграђани су јуче на платоу Културног центра Градишка прославили своју Нову годину, већ традиционално уз дјечији хор  „Врапчићи“.
Начелник Одјељења за друштевене дјелатности града Градишка Давор Глишић рекао је да је Градска управа у сарадњи са Туристичком организацијом и Културним центром Градишка, традиционално организовала прославу дјечије нове године у предивном амбијенту „Зимског града“.
Он је истакао да је „Зимски град“  поклон Градске управе Градишка најмлађим суграђанима, те да је већина садржаја у њему  прилагођена дјеци.

Вршилац дужности директора Туристичке организације града Градишка Милош Вујинић рекао је да су дјеца  ове године уз дјечији хор „Врапчићи“ могла уживати у забавном програму Фазонка, Мики Мауса и Дједа Мраза.
Он је истакао да у наредном периоду настављају даље са манифестацијама, те да је 31. децембра на платоу Култруног центра организован дочек међународне Нове године уз локални бенд „Тriple shot“.
Руководилац хора „Врапчићи“  Бранислав Ђаковић познатији као  Чика Бане рекао је да су за крај године приредили један велики концерт те да су се са задовољством одазвали позиву организатора.
Он је истакао да су дјеца могла уживати уз веселе новогодишње пјесме.
Ђаковић је додао да је ова година била сјајна, са укупно 25 одржаних  концерата широм Републике Српске.