МЗ ГОРЊИ ПОДГРАДЦИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНИ ПУТ

Post Date: 07/10/2019

МЗ ГОРЊИ ПОДГРАДЦИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНИ ПУТ

У петак, 4. октобра у Мјесној заједници Горњи Подградци-засеок Ресановци пуштене су у употребу новоасфалтиране дионице пута, укупне дужине 3.000 метара.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић, рекао је да овај пут има велики значај за мјештане Ресановаца те овом приликом захвалио компанији „Интеграл инжењеринг“ из Лакташа, која је уређујући своје погоне каменолома „Трнава“ одлучила да као друштвено одговрна компанија изгради ову путну комуникацију.

Градоначелник је додао да је „Интеграл инжењеринг“  донирао и 3.000 кубних метара материјала за насипање макадамских путева, те да је укупно за асфалтирање и насипање путева на подручју Градишке ова компанија издвојила око 500.000 КМ.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Горњи Подградци Звјездан Панић рекао је да је ово веома добро урађен пројекат и да 3.000 метара новоасфалтираног пута много значи за ову мјесну заједницу.

„Имамо привилегију да је компанија која је изводила радове и која се бави овом врстом послова наслоњена на ову мјесну заједницу. Успјели смо остварити добру сарадњу и надам се да ћемо сваке године урадити неки нови пројекат“, додао је Панић.

Мјештанин Ресановаца 70-годишњи Драгољуб Шиник рекао је да су мјештани након 50 година дочекали да се настави изградња пута према овом засеоку, те да су због тога презадовољи.