ПОТПИСАН УГОВОР О НАБАВЦИ ВАТРОГАСНОГ ВОЗИЛА ЗА ПВЈ ГРАДИШКА

Post Date: 05/06/2019

ПОТПИСАН УГОВОР О НАБАВЦИ ВАТРОГАСНОГ ВОЗИЛА ЗА ПВЈ ГРАДИШКА

Градоначелник града Градишка Зоран Аџић, старјешина Професионалне ватрогасне јединице Градишка Горан Стојаковић и директор “Лада Ауто” Бања Лука Жељко Ћејић потписали су данас Уговор о набавци малог ватрогасног возила за потребе Професионалне ватрогасне јединице Градишка.

Градоначелник Зоран Аџић истакао је да се ради о малом ватрогасном возилу за брзе интервенције које недостаје возном парку ватрогасне јединице. Аџић се захвалио у име свих привредника и грађана града Градишка, Ватрогасном савезу Републике Српске  који је издвојио 200.000 КМ  за ово возило, додајући да је Градска управа издвојила новац за уплату ПДВ-а  за набавку возила. Он је нагласио да је преостала набавка ватрогасних љестви чиме би ватрогасна јединица била потпуно опремљена.

Старјешина Професионалне ватрогасне јединице Градишка Горан Стојаковић рекао је да је набавка новог возила  даљи  напредак у техничкој опремљености ватрогасне јединице те се захвалио градоначелнику и Ватрогасном савезу који су помогли да се реализује набавка овог возила. Он је истакао  да рок испоруке овог возила износи 6 мјесеци. Поред набавке овог возила у плану је  набавка личне ватрогасне опреме за припаднике ватрогасне јединице и реконструкција ватрогасног Дома.