У БЕОГРАДУ ОТВОРЕНИ ”ДАНИ ГРАДИШКЕ”

Post Date: 15/04/2019

У БЕОГРАДУ ОТВОРЕНИ ”ДАНИ ГРАДИШКЕ”

Отварањем штанда Туристичке организације Градишка у Кнез Михаиловој улици у Београду, 11. априла, почела је манифестација „Дани Градишке у Београду”.

На отварању у умјетничком дијелу програма наступила је пјевачка група “Перла” Културно-умјетничког друштва “Коловит” из Градишке, а кроз презентације су приказани туристички и природни потенцијали нашег града.

Отварању штанда присуствовали су градоначелник Градишке Зоран Аџић, предсједник Скупштине града Градишке Миленко Павловић, сарадник за културу и просвјету у Представништву Републике Српске у Србији Борислав Максимовић.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић је изјавио да је Градишка кроз мултимедијалне презентације и промотивне материјале представила културно-историјску традицију и туристичке потенцијале ради промоције града и привлачења туриста.

Манифестацију организује Град Градишка у сарадњи са Туристичком организацијом Градишка, Завичајним музејом Градишка, Удружењем ликовних умјетника, Градским позориштем и београдском општином Палилула, а уз подршку Представништва Републике Српске у Србији.