ПОДЈЕЉЕНО 60 ПЕЧЕНИЦА И ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

Post Date: 08/01/2019

ПОДЈЕЉЕНО 60 ПЕЧЕНИЦА И ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

Општина Градишка, у сарадњи са Јавном установом „Центар за социјални рад“ Градишка и друштвено одговорним компанијама, обезбиједила је 60 божићних печеница и празничне пакете за најугроженије породице са подручја општине, који су им уручени на Бадњи дан.

Начелник општине Зоран Аџић рекао је да је локална управа први пут обезбиједила божићне печенице за пoродице које су одабране на основу социјалне карте ЈУ „Центар за социјални рад“, те захвалио и компанијама „Лебурић“, „Сладојевић“ и „Минеа“, које су обезбједиле пакете са хљебом, салатом, соковима, колачима, кафом и шећером.

Он је истакао да је циљ да комплетним божићним ручком обрадују породице које су у стању социјалне потребе, да осјете радост и топлину Божића.
Драженко Гајић, отац осморо дјеце из Романоваца, захвалио је Општини Градишка на печеници и празничном пакету, који му много значи, јер су и он и супруга незапослени.

Божићну печеницу добила је и самохрана мајка Душанка Новковић из Градишке, која је истакла да јој божићни поклон много значи, јер је прије мјесец дана остала без посла, а већ седам година живи сама са ћерком.