Позив за доставу пројектних приједлога

Post Date: 01/10/2018

Позив за доставу пројектних приједлога

Поштоване суграђанке и суграђани,

Овим путем Вас позивамо да дате свој допринос у процесу израде, имајући у виду да је овај стратешки документ од велике важности за развој наше општине у наредном периоду.

У досадашњем раду, уз ангажман Партнерства за развој општине Градишка, уз значајан допринос представника цивилног друштва, локалних заједница и привредника, дефинисана је визија, стратешки и секторски циљеви које можете погледати на линку:  http://bit.ly/2xPWRK5.

У овој фази израде Стратегије развоја, позивамо Вас да шаљете пројектне идеје за које сматрате да су релевантне и важне за развој општине Градишка у наредном периоду, а које доприносе остварењу дефинисаних стратешких и секторских циљева, на начин да попуните образац за пројектну идеју који се може преузети са линка: http://bit.ly/2R102aM.

Примјер попуњеног обрасца за приједлог пројектне идеје се може преузети са линка: http://bit.ly/2N1Htjj.

Пројектне идеје као и евентуалне сугестије на нацрт Стратешке платформе, можете слати до 15.10.2018. године на е-маил адресу: danilo.sobot@opstina-gradiska.com или путем поште на адресу: Општина Градишка, н/р. Данило Шобот, Видовданска 1а, 78400 Градишка.

Надамо се да ћете искористити ову прилику с обзиром на то да ће пристигле пројектне идеје бити разматране у даљем процесу израде стратегије, тако да постоји могућност да буду укључене у документ стратегије.

За евентуалне додатне информације стојимо Вам на располагању.

С поштовањем,

Радни тим за израду Стратегије развоја општине Градишка за период од 2018. до 2027. године