ОДРЖАНЕ КИНОЛОШКЕ ИЗЛОЖБЕ „ЦАЦИБ И ЦАЦ 2018“

Post Date: 03/09/2018

ОДРЖАНЕ КИНОЛОШКЕ ИЗЛОЖБЕ „ЦАЦИБ И ЦАЦ 2018“

На фудбалском стадиону у Мјесној заједници Брестовчина током протеклог викенда одржане су дводневне кинолошке изложбе „ЦАЦИБ и ЦАЦ 2018“, које организују Кинолошки савез Републике Српске и Кинолошко удружење „Мој пас“ Градишка.

Начелник општине Зоран Аџић изразио је задовољство што је ова изложба и међународног карактера и што ће посјетиоци имати прилику да виде више од 1.100 изложених паса из Европе, Америке и Азије.

Аџић је истакао да је ова кинолошка изложба једна од најбољих у региону, те да се кроз њен традиционални карактер Градишка показује као добар домаћин.

„Локална управа ће увијек подржавати манифестације које постају бренд и промоција Градишке, те добра препорука туристима да је Градишка мјесто у које треба доћи, понијети лијепе утиске и поново се вратити“, рекао је начелник општине Зоран Аџић.

Члан Управног одбора Кинолошког удружења „Мој пас“ из Градишке Миодраг Бошњак рекао је да се у оквиру кинолошких изложби ЦАЦИБ и ЦАЦ одржавају 16. Међународна и 26. државна, те осам специјализованих изложби паса, на којима учествују излагачи из више од 20 држава.

Он је информисао да и ове године псе оцјењују еминентне судије из Аустрије, Финске, Румуније, Србије и БиХ.