НАЈМЛАЂИ ГРАДИШЧАНИ ДОБИЛИ НОВО ИГРАЛИШТЕ

Post Date: 12/09/2018

НАЈМЛАЂИ ГРАДИШЧАНИ ДОБИЛИ НОВО ИГРАЛИШТЕ

Начелник општине Градишка Зоран Аџић и власник компаније „ПМП Јелшинград ФМГ Индустрис Градишка”, Луиђино Поцо свечено су данас отворили новоизграђено дјечије игралиште у парку у Улици Светог Ђакона Авакума код граничног прелаза.

Начелник Аџић је рекао да је то прво игралиште од планираних 12 које гради локална управа заједно са друштвено одговорним компанијама на подручју цијеле општине.

Начелник је навео да је вриједност игралишта око 8.000 КМ и да је фирма “ПМП Јелшинград” једна од успјешнијих на подручју општине која запошљава велики број радника и која се показала као друштвено одговорна.

Аџић је истакао да је “ПМП Јелшинград” раније помогао опремање ЦНЦ кабинета у Техичкој школи као и да подржава рад спортских колектива као што је Фудбалски клуб “Козара”.

Власник компаније „ПМП Јелшинград“ Луиђино Поцо рекао је да ова фирма, захваљујући начелнику Аџићу има добру комуникацију са локалном управом у смислу инвестирања али и друштвених активности као што је изградња дјечијег игралишта.

Поцо је додао да ова компанија у Градишци постоји 12 година и да свакодневно унапређује своју производњу. Он је истакао да 29. септембра отварају нову производну халу и да планирају да са тренутно 220 запослених, развојем инвестиција у наредним годинама достигну број од 400 радника.