МЈЕСНА ЗАЈЕДНИЦА РОГОЉИ: НОВОАСФАЛТИРАНО 2.200 МЕТАРА ПУТА

Post Date: 17/09/2018

МЈЕСНА ЗАЈЕДНИЦА РОГОЉИ: НОВОАСФАЛТИРАНО 2.200 МЕТАРА ПУТА

Начелник општине Градишка, Зоран Аџић у суботу, 15. септембра, у Мјесној заједници Рогољи пустио је у употребу новоизграђене дионице пута укупне дужине 2.200 метара, чија је изградња коштала око 200.000 КМ.

Начелник Аџић је рекао да су овим путним комуникацијама за мјештане засеока Пољици и Брезари створени бољи услови за живот и додао да је у Рогољима потребно асфалтирати још пет километара пута што ће бити реализовано наредних година.

Предсједник Мјесне заједнице Рогољи Славко Васиљевић рекао је да новоасвалтиране дионице много значе мјештанима јер спајају сусједна села и представљају алтернативни пут на релацији Нова Топола – Градишка.

Мјештанка засеока Брезари Мара Павањац каже да је на асфалт чекала 14 година. Она је нагласила да се у селу сви баве пољопривредом и да је асфалт био неопходан јер је саобраћај постао веома густ.

Начелник општине Градишка Зоран Аџић рекао је да ће током сљедеће седмице у употребу бити пуштене новоасфалтиране дионице у Чатрњи и Бистрици. Он је истакао да ће, све оно што је планирано буџетом и што је договорено са грађанима, бити и реализовано.