ПРИЈЕМ ЗА ГРАДИШКЕ РУКОМЕТАШЕ

Post Date: 10/09/2018

ПРИЈЕМ ЗА ГРАДИШКЕ РУКОМЕТАШЕ

Начелник општине уприличио је данас пријем за рукометаше и чланове управе Омладинског рукометног клуба „Козара“ Градишка, који су се пласирали у Прву рукометну лигу Републике Српске.
Тим поводом начелник Аџић дао је пуну подршку рукометашима да наставе такмичење у Првој лиги Српске и изразио задовољство што млади људи из Градишке кроз своје успјехе показују да је Градишка град дворанског спорта.
Аџић је додао да су рукометаши “Козаре” успјех остварили играјући у дворанама других општина и нагласио да ће сљедећу сезону играти у Градишци јер је прије седам дана потписан уговор о завршетку изградње спортске дворане.
Замјеник предсједника Управног одбора Омладинског рукометног клуба „Козара“ Никола Степановић, рекао је да клуб постоји од 2014. године и да им је ово први пласман у Прву лигу Републике Српске.
Голман Омладинског рукометног клуба „Козара“ Саша Ковачевић рекао је да клубу али и рукометашима много значи пласман у Прву лигу. Он је изразио наду да ће сад већи број дјеце одлучити да игра рукомет.
Према ријечима Ковачевић Прва лига младим играчима ће омогућити ново искуство, бољи квалитет игре али и већу шансу да буду примјећени и постану професионални играчи.