ОБАВЈЕШТЕЊЕ – Прољећна акција уређења града

Post Date: 05/04/2018

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – Прољећна акција уређења града

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ГРАДИШКА

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

У циљу подржавања „ПРОЉЕЋНЕ АКЦИЈЕ УРЕЂЕЊА ГРАДА“, која се одржава од 11. до 24. априла, сваке године тако и ове, Одјељење за просторно уређење и грађење и Одјељење за комуналне и стамбене послове организује више акција на уређењу града, односно заштити и унапређењу животне средине у априлу и мају мјесецу (обиљежавање 1. маја – празника рада).

У акцију су укључени: КП „Градска чистоћа“, основне и средње школе (градске и подручне), Привредно друштво „Green Tank д.о.о. Градишка, Јавна установа за предшколско васпитање и образовање дјеце „Лепа Радић“, Риболовно друштво „Амур“, волонтери, студенти, еколошке секције, као и сви други који се баве питањем животне средине.

Активности укључују: сакупљање и одвожњу ситног и крупног отпада, кабастог отпада, електронског и електричног отпада, појачано прање улица, обиљежавање хоризонталне и вертикалне сигнализације, крпање ударних рупа, уређење зелених површина и друго.

Отварање акције предвиђено је за 11. април 2018. године у 10.00 часова у Видовданској улици, плато између ЈУ „Апотека“ Градишка и Робне куће.

Заинтересовани се могу укључити у акцију.