СВЕШТЕНИЦИ СПЦ НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ

Post Date: 04/01/2018

СВЕШТЕНИЦИ СПЦ НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ

Начелник општине Градишка Зоран Аџић организовао је данас пријем за свештенике Српске православне цркве са подручја општине Градишка.
Начелник је истакао да је пријем, на којем је разговарано о сарадњи у протеклој години и плановима за текућу, примјер добре и практичне сарадње између свјетовне и духовне власти.
Желимо да поштујемо и његујемо своју традицију уз уважавање свих других вјерских заједница на подручју општине Градишка“, нагласио је Аџић и истакао да на подручју општине Градишка постоји добра сарадња и разумијевање свих религија.
Архијерејски намјесник градишки, протојереј ставрофор Гојко Слијепчевић изразио је захвалност начелнику Општине на пријему и додао како вјерује да ће, као и до сада, локална управа наћи најбоља рјешења за Српску православну цркву и народ.
Архијерејски намјесник Градишки захвалио је начелнику Општине, предсједнику Републике Срспке и другим донаторима на учешћу на донаторској вечери организованој крајем прошле године за обнову храма Покрова Пресвете Богородице у Градишци и нагласио да ће санација Храма почети почетком марта ове године.