ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ РЕКОНСТРУИСАНА ДИОНИЦА ПУТА У МЗ ЦЕРОВЉАНИ

Post Date: 11/12/2017

ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ РЕКОНСТРУИСАНА ДИОНИЦА ПУТА У МЗ ЦЕРОВЉАНИ


Начелник општине Градишка Зоран Аџић данас је свечано пустио у употребу реконструисану дионицу пута дужине око 500 метара у мјесној заједници Церовљани.
Начелник Аџић је рекао да је реконструкција пута у Церовљанима, у коју је уложено око 80.000 КМ, завршни пројекат у оквиру плана изградње и реконструкције путева у руралним подручјима општине Градишка за 2017. годину.
Укупно је у овој години изграђено или реконструисано око 24 километра локалних саобраћајница, а жеља нам је да оваквим пројектима задржимо људе на селима, да могу да развијају своја газдинства, а да квалитеним путевима у кратком временском року стигну у Градишку и Бањалуку“, навео је Аџић.
Мјештанин Церовљана Ново Милановић, који је и одборник у Скупштини општине Градишка, истакао је да ова путна комуникација много значи мјештанима Церовљана и околних села. Милановић је истакао да су за лакши живот људи на селима најзначајнији путеви, добра испорука електричне енергије и воде и додао да је сарадња Мјесне заједнице Церовљани и Општине Градишка веома добра.