ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА У ЈАЗОВЦУ

Post Date: 10/11/2017

ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ АСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА У ЈАЗОВЦУ


Начелник општине Градишка, Зоран Аџић пустио је данас у употребу асфалтирану дионицу пута у Мјесној заједници Јазовац.
Начелник Аџић је истакао да је асфалтирано 1.200 метара пута, вриједности 86 000 КМ и додао да је остало да се уради још око 600 метара пута што би требало бити завршено у наредном периоду.
Овај пут је веома значајан за мјештане Јазовца гдје у протеклих 30 година није урађено ништа, због чега су заслужили да им се омогући што бржа комуникација са осталим мјесним заједницама, Градишком и Бањалуком“, рекао је Аџић.
Аџић је нагласио да је у плану да се уради још неколико краћих дионица у Јурковици, Церовљанима и пут између Нове Тополе и Ровина, чиме би, према његовим ријечима, у овој години било обновљено 8 и изграђено 14 километара нових саобраћајница.
Желимо да средства која су у буџету Општине приходована од експлоатације дрвних сортимената буду утрошена намјенски и у мјестима гдје се врши експлоатација“, нагласио је начелник општине Зоран Аџић.
Члан Савјета МЗ Јазовац Слободан Сладојевић, захвалио је начелнику на асфалтирању ове путне комуникације те подсјетио да овај пут свакодневно користи 12 ученика и већи број мјештана који су запослени у Градишци и Бањалуци.