РАДИТИ НА ЗАЈЕДНИЧКИМ ПРОЈЕКТИМА

Post Date: 26/10/2017

РАДИТИ НА ЗАЈЕДНИЧКИМ ПРОЈЕКТИМА

Министар расељених особа и избјеглица ФБиХ, Един Рамић, потпредсједник Републике Српске, Рамиз Салкић и потпредсједник Народне скупштине Републике Српске, Сенад Братић, боравили су данас у посјети општини Градишка, гдје су са начелником општине, Зораном Аџићем разговарали о потребама бошњачких повратника на подручју Градишке општине и заједничким пројектима.
Федерални министар расељених особа и избјеглица, Един Рамић, изразио је задовољство добром сарадњом са општином Градишка и начелником општине, Зораном Аџићем на пољу пројеката који су од интереса за бошњачку популацију.
Начелник општине Градишка, Зоран Аџић, истакао је да је Градишка средина која је посвећена свим грађанима без обзира на националну припадност и да се води рачуна о равномјереном развоју цијеле општине.
Начелник општине Градишка, Федерални министар расељених особа и избјеглица, потпредсједник Републике Срспке и потпредсједник НСРС, данас су свечано у употребу пустили новоизграђену дионицу пута у Мјесној заједници Дубраве.
Изградња пута у дужини од 1500 метара, који је коштао 136.000 КМ, са 50 одсто финансирало је Федерално министарство, а са по 25 одсто Општина Градишка и мјештани.
Начелник Аџић је нагласио да ће општина и у будуће подржавати овакве пројекте. „Осим улагања у комуналну инфраструктуру, морамо да размишљамо о привредном развоју, о отварању нових радних мјеста, морамо да заједно направимо амбијент за бољи живот на подручју општине Градишка и Републике Српске”, нагласио је Аџић.