МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА СРПСКЕ ПОСЈЕТИО ГРАДИШКУ

Post Date: 07/03/2017

МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА СРПСКЕ ПОСЈЕТИО ГРАДИШКУ

7mart2017_minLukac_Naslovna
Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач посјетио је данас Општину Градишка гдје је разговарао са начелником општине Зораном Аџићем.
Том приликом, министар Лукач је најавио
да ће Станица јавне безбједности Градишка ускоро постати полицијска управа, што представља нови корак у развоју општине која у будућности може испунити услове да буде град.
Министар Лукач је рекао да је у данашњем разговору са начелником општине Градишка Зораном Аџићем оцијењено да постоји добра сарадња Општине Градишка и Станице јавне безбједности Градишка.

7mart2017_minLukac_2
Констатовали смо да је опште стање безбједности задовољавајуће и да је смањена стопа општег криминалитета на подручју општине за 15 одсто, а број прекршаја у саобраћају за пет одсто“, навео је министар Лукач.
Начелник општине Градишка Зоран Аџић, похвалио је рад Станице јавне безбједности Градишка и захвалио министру Лукачу на остваривању једног од предуслова којим ће Градишка добити статус града.
Први човјек општине, рекао је да је обрадован вијешћу да се завршава израда Правилника о новој организацији Полицијске управе Градишка и да ће ускоро доћи до реализације јер је то један од битнијих предуслова да би Градишка наставила свој пут за добијање статуса града.
7mart2017_minLukac_3