НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ПОСЈЕТИО КП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА“ ГРАДИШКА

Post Date: 02/03/2017

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ПОСЈЕТИО КП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА“ ГРАДИШКА

3mart2017_pgc_naslovnaНачелник општине Градишка Зоран Аџић са сарадницима посјетио је данас Комунално предузеће „Градска чистоћа“ Градишка гдје је са његовим новим руководством разговарао о тренутном стању и плановима рада овог предузећа за наредни период.
Том приликом, први човјек општине, истакао је да је Градишка словила за једну од општина са најуређенијим комуналним инфраструктурним системом, али да је исти у претходном периоду у значајном дијелу урушен. Аџић је рекао да је жеља локалне власти да услуге КП „Градска чистоћа“, али и других предузећа која се баве комуналном дјелатношћу, подигне на један виши ниво. У том контексту, начелник општине је најавио активности на проширењу просторног обухвата пружања услуга Градске чистоће, као и оснивању новог одјељења које би требало располагати специјалним машинама за одржавање путне инфраструктуре на подручју општине.
3mart2017_pgc_2
Новоизабрани в.д. директора КП „Градска чистоћа“ Градишка Жељко Билбија, истакао је да су у овом предузећу у току припреме за прољећно уређење града и околних мјесних заједница. Билбија је рекао да се воде интензивни преговори везано за измјештање азила паса из круга Градске чистоће, да је Општина додијелила парцелу ван града и да се тренутно траже донатори за опремање азила.
Он је додао да у Поткозарском крају постоји проблем одвоза смећа и да је у плану постављање контејнера у тим мјесним заједницама.
3mart2017_pgc_3
3mart2017_pgc_4
3mart2017_pgc_5