ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ И СВЈЕТСКЕ БАНКЕ У ПОСЈЕТИ ПРИВРЕДНИЦИМА

Post Date: 30/03/2017

ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ И СВЈЕТСКЕ БАНКЕ У ПОСЈЕТИ ПРИВРЕДНИЦИМА

Представници Општине Градишка и Свјетске банке, 29. марта, компаније Механизми Б и Нова Дипо Горњи Подградци, а разговарало се о тренутном окружењу у коме предузећа послују, проблемима са којима се сусрећу и спремношћу Општине да им максимално помогне како би проблеме превазишли.

Том приликом привредници су отворено и детаљно говорили о конкретним отвореним питањима и о плановима за реинвестирање што и јесте био циљ посјете – да се добију информације које ће помоћи општинској администрацији да пруже адекватну подршку инвеститору у процесу пословања и реинвестирања.

Групација Свјетске банке у сарадњи са Британском амбасадом у оквиру пројеката „Побољшање инвестиционе климе и приступа тржиштима – ICAM“ и „Привлачења инвестиција и унапређења пословног окружења на локалном нивоу у БиХ – LIFE“, пружа техничку помоћ Сарадничкој мрежи с циљем подизања пословне конкурентности приватног сектора кроз смањење трошкова пословања и повећања транспарентности у раду државних, ентитетских и општинских органа управе.