РАЧУНАРСКА ОПРЕМА ЗА ШЕСТ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Post Date: 27/02/2017

РАЧУНАРСКА ОПРЕМА ЗА ШЕСТ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

27feb2017_rmz_noseca
У оквиру имплементације UNDP-овог Пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“, замјеник начелника Општине Градишка, Огњен Жмирић данас је представницима шест мјесних заједница општине Градишка уручио информатичку опрему за опремање канцелерија у Горњим Подградцима, Чатрњи, Кочићеву, Козинцима, Ораховој и Дубравама.
27feb2017_rmz_2
Том приликом, замјеник начелника општине Огњен Жмирић, рекао је да локална управа има за циљ да комуникацију са мјесним заједницама подигне на виши ниво. „Не смије се десити, као што је било, да изостане комуникација са представницима мјесних заједница. Један од начина на који желимо да побољшамо информатичку и вербалну комуникацију јесте координатор који је задужен за рад са мјесним заједницама“, рекао је замјеник начелника и додао да ће сет рачунарске опреме увелико олакшати рад мјесним заједницама.
27feb2017_rmz_3
У склопу Пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“, који финансирају Владе Швајцарске и Шведске, а проводи UNDP, представници мјесних заједница прошли су кроз обуку за вођење састанака, рад на рачунару и писање пројеката. Поменути Пројекат трајаће до јула 2019. године.
27feb2017_rmz_4
27feb2017_rmz_5