ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ГРАНТ СРЕДСТВА ИЗ ПРОЈЕКТА ReGERD

Post Date: 14/01/2016

ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ГРАНТ СРЕДСТВА ИЗ ПРОЈЕКТА ReGERD

У просторијама Општине Градишка у уторак, 12. јануара 2016. године представници Агенције за сарадњу, едукацију и развој Бањалука /ACED/ и Општине одржали су презентацију јавног позива за грант средства из развојног фонда пројекта ReGERD, финансираног од стране Европске уније.

Презентацији су присуствовали заинтересовани привредници и консултанти који су упознати са додјелом грантова за развој пољопривредне и прехрамбене индустрије, дрвопрерађивачке, металопрерађивачке и електроиндустрије, те производње гуме и пластике, текстила, коже и обуће.

Средства су намијењена унапређењу конкурентности пословања, кроз суфинансирање савјетодавних услуга пословних субјеката са подручја регије Сава ГАРДЕН.

На презентацији су представљене услуге за које се добија суфинансирање, износи суфинансирања као и потребна документација.

Јавни позив отворен је до 29. јануара 2016. године, а половином фебруара ће бити одлучено који субјекти ће ићи у наредну фазу.

Цјелокупан текст јавног позива објављен је на општинској интернет страници.

Све активности у оквиру овог пројекта организују се у сарадњи са Локалном акционом групом (LAG) SAVUS, општинама Градишка, Козарска Дубица, Лакташи и Србац, Развојном агенцијом општине Козарска Дубица те Универзитетско-предузетничким центром у Бањалуци.