Servisne informacije

Servisneinformacije


SERVISNE INFORMACIJE ZA 22. SEPTEMBAR 2021. GODINE

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, javni red i mir narušen je u pet slučajeva, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška sinoć u 20 časova i 5 minuta intervenisali su zbog zapaljenog dimnjaka u Bistrici, a jutros u 5 časova i 30 minuta imali su intervenciju na trafostanici u Turjaku.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene su četiri bebe, tri dječaka i djevojčica.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 35 pacijenata. Dežurna doktorica  bila je Jelena Moravac.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače sa 20 kilovoltnog dalekovoda  Laminci da će danas u vremenu od 9 do 17 časova ostati bez električne energije.
Zbog radova danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na trafostanicama: Turjak 1, Topola 3 Kreča, Grbavci Luke 2 i Miljevići 3.

VODOVOD – Isporuka vode je redovna.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada odvija se prema ustaljenom rasporedu.