Сервисне информације

Сервисне информације


СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА  7. АПРИЛ 2020. ГОДИНЕ

ИЗВЈЕШТАЈИ ДЕЖУРНИХ СЛУЖБИ

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ГРАДИШКА – На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа јавни ред и мир нарушен је у једанаест случајева, а почињена су два кривична дјела.

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА – Припадници Професионалне ватрогасне јединице Градишка имали су интервенцију јуче у 14 часова и 8 минута у Јазовцу гдје је горјела шума.

ОДЈЕЛ ПОРОДИЛИШТА ГРАДИШКЕ БОЛНИЦЕ – На одјелу породилишта Болнице Градишка у протекла 24 часа рођене су двије бебе, дјечак и дјевојчица.

СЛУЖБА ХИТНЕ ПОМОЋИ – У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 19 пацијената. Дежурни су били доктори Далиборка Милановић и Златко Котараш.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ГРАДИШКА – Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће, због радова на далеководима, трафостаницама и нисконапонској мрежи, данас доћи до краћих прекида у испоруци електричне енергије на тафостаницама:Доња Јурковица, Средња Јурковица, Дубраве шикара и Ламинци Брезици.

ВОДОВОД – Из КП ”Водовод” Градишка обавјештавају кориснике да је испорука воде уредна.

ГРАДСКА ЧИСТОЋА – Одвоз отпада у протекла 24 часа одвијао се по предвиђеном плану, без застоја.

ТОПЛАНА – ИЕЕ Топлана Градишка обавјештава кориснике да ће, због пуцања вреловода у Улици Козарских бригада, данас од 8 часова доћи до прекида у испоруци топлотне енергије за кориснике у стамбеним зградама Г-1, Г-3, ПИО и ГП-2.