Сервисне информације

Сервисне информације


СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА  12. СЕПТЕМБАР 2019. ГОДИНЕ

ИЗВЈЕШТАЈИ ДЕЖУРНИХ СЛУЖБИ

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ГРАДИШКА – На подручју које покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа није било кривичних дјела, забиљежено је једно нарушавања јавног реда и мира и двије саобраћајне незгоде.

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА – Припадници Професионалне ватрогасне јединице Градишка нису имали интервенција.

ОДЈЕЛ ПОРОДИЛИШТА ГРАДИШКЕ БОЛНИЦЕ – На одјелу породилишта Болнице Градишка у протекла 24 часа рођена су два дјечака и једна дјевојчица.

СЛУЖБА ХИТНЕ ПОМОЋИ –  У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 38 пацијената. Дежурни доктори били су Драгана Ђурић и Златко Котараш.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ГРАДИШКА – Због радова на далеководима, трафостаницама и нисконапонској мрежи данас ће доћи до обуставе у испоруци електричне енергије на 20-киловолтном далеководу Берек излаз Турјак у времену од 9 до 17 часова, те краћих прекида у испоруци на трафостаницама Ламинци Мавије, Дубраве 2 Шикара, Аџићи, Јабланица Котуреви и Совјак 1.

ВОДОВОД – Из Комуналног предузећа “Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике из Видовданске улице, Улице Петра Пеције и Улице Меше Селимовића да ће данас у времену од 8 до 17 часова доћи до застоја у испоруци воде, због радова на водоводној мрежи.

ГРАДСКА ЧИСТОЋА – Одвоз отпада у протекла 24 часа одвијао се по предвиђеном плану, без застоја.