УЗ ЗВУКЕ „ВРАПЧИЋА“ МАЛИШАНИ ПРОСЛАВИЛИ НОВУ ГОДИНУ

Post Date: 26/12/2021

УЗ ЗВУКЕ „ВРАПЧИЋА“ МАЛИШАНИ ПРОСЛАВИЛИ НОВУ ГОДИНУ

Уз концерт бањалучког Дјечијег хора „Врапчићи“ и аниматоре, бројни малишани прославили су данас у Културном центру Градишка Дјечију нову годину.
Умјетнички руководилац Дјечијег хора „Врапчићи“ Бранислав Ђаковић рекао је да након паузе од једне године „Врапчићи“ настављају традицију наступа на прослави Дјечије нове године у Градишци, гдје се малишани добро забаве уз новогодишње пјесме.
Ђаковић је истакао да имају одличну сарадњу са Градском управом Градишка и да уживају у свим концертима и наступима у Републици Српској.
Он је навео да се на концерту представило и 30 нових чланова хора, те да „Врапчићи“ истрајавају и даље на промоцији дјечијег стваралаштва.
Ове године смо припремили доста нових пјесама и нови албум, који ће бити објављен сљедеће године када „Врапчићи“ обиљежавају и 30 година рада“, додао је Ђаковић.
Начелник  Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Града Градишка Драгутин Ковачевић нагласио је да се дјеца највише радују празницима, због чега је за њих и организована прослава Дјечије нове године.
Желимо да заједно са „Врапчићима“ и аниматором Фазонком дјеци дочарамо радост Нове године и то увијек чинимо са задовољством“, рекао је Ковачевић.
Већ традиционално прослава Дјечије нове године одржана је под покровитељством Града Градишка и у организацији Туристичке организације и Културног центра Градишка.