ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ИНСТИТУТА ЗА РАЗВОЈ И ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ, У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ОЗОН-ОТВОРЕНЕ И ОДГОВОРНЕ ОПШТИНЕ“

Post Date: 02/12/2021

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ИНСТИТУТА ЗА РАЗВОЈ И ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ, У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ОЗОН-ОТВОРЕНЕ И ОДГОВОРНЕ ОПШТИНЕ“

Дана 01.12.2021. године, у просторијама Градске управе града Градишка одржан је састанак са представницима Института за развој и европске интеграције. Састанку су испред института присуствовали Иван Барбалић, предсједник Института за развој и европске интеграције, и сарадници – Randall Puljek-Shank, Алма Миџић и Ади Пашић.

Тема састанка је била презентација документа „Процјена и анализа стања у Граду Градишка“, који је израдио Институт, за потребе пројекта „Озон-Отворене и одговорне општине“, за Град Градишку. Циљ поменутог пројекта је унапређење отворене и двосмјерне комуникације локалне самоуправе са грађанима, провођењем активности које ће у коначници допринијети изградњи повјерења између грађана и власти.

Представници Института су укратко презентовали анализу тренутног стања и сет предложених, конкретних мјера за унапређење рада Градске управе Градишка у оквиру унапријед изабраних тематских области, за период 2021-2023. година.

На састанку су дефинисани даљњи кораци Градске управе града Градишка фокусирани на одабир и реализацију предложених пројектних мјера.